www.annasvinbar.se
Valutor:
billiga kläder,kläder dam,kläder herr,online shopping
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi har skrivit ut denna sekretesspolicy för att visa sitt fasta engagemang för integritet. Vi godkänner också att avslöja vår information och praxis och meddela dig om:

- Vad personligt identifierbar information om din (eller tredje person personligt identifierbar information) samlas in från? Du genom vår hemsida

- Organisationen samlar in informationen

- Hur information används

- Med vem information kan delas

- Vilka val finns tillgängliga för dig när det gäller insamling, användning och distribution av denna information

- Den typ av säkerhetsprocedurer som finns för att skydda förlusten, missbruk eller ändring av information under våra webbplatser kontroll

- Hur du kan korrigera eventuella felaktigheter i informationen

Vi begär information från användaren på vårt beställningsformulär när du köper. Här är en användare som måste ange deras kontaktuppgifter, t.ex. namn, adress, leveransinformation och kreditkortsnummer och utgångsdatum. Denna information används för fakturering och för att fylla kundens order. Om vi ​​har svårt att behandla och beställa, används denna information också för att kontakta våra kunder.

Vår databas spårar trafiken över hela vår webbplats. Denna information används för att sammanställa övergripande statistik och registreras inte på en enskild nivå. Detta inkluderar IP-adresser (internetprotokoll), webbläsartyp, Internetleverantör (ISP), refererande / utgående sidor, plattformstyp, datum / tidstämpel och antal klick för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarnas rörelse är aggregatet . Statistiken hjälper oss att bestämma vilka produkter och tjänster som bäst tjänar våra medlemmar och gäster.

Sålunda är privatlivet hos dem som besöker vår webbplats oroande för oss. Vi följer industrins högsta etiska standard. Vi samlar automatiskt data från alla som besöker vår webbplats, medan annan information erhålls efter individens eget gottfinnande. Vårt enda syfte med detta är att förbättra upplevelsen av enskilda kunder här på webbplatsen Security

Vi tar alla försiktighetsåtgärder för att skydda användarnas information. När du skickar känslig information online är din information skyddad både online och offline.

När vår anmälningsblankett ber dig ange känslig information som kreditkortsinformation, krypteras och skyddas den med toppmoderna krypteringsprogram, Secure Socket Layers (SSLs). Medan en säker sida, till exempel din beställningsblankett och under kassan, visas en låsikon längst ner i webbläsaren. När du inte är på en säker sida visas ingen låsikon.

Medan vi använder SSL-kryptering för att skydda känslig information (som din kreditkortsinformation) online, gör vi också allt som står i vår makt för att skydda användarnas information offline. Alla våra användaruppgifter och inte bara informationen ovan är begränsad i vår Kontor. Bara våra anställda som behöver informationen för att utföra ett specifikt jobb beviljas tillgång till viss personligt identifierbar information som din fraktadress för fraktändamål. Alla anställda är fullt informerade om våra säkerhets- och sekretesspraxis och uppdateras när nya policyer läggs till eller revideras . Slutligen behålls de servrar som vi lagrar personligt identifierbar information om i en säker miljö under begränsad åtkomst.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.annasvinbar.se