www.annasvinbar.se
Valutor:
billiga kläder,kläder dam,kläder herr,online shopping
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Shipping

1.Alla beställningar finns i vårt lager

2. Internationell frakt hanteras av Air INTERNATIONAL EMS Express Company, inom 3-5 dagar leverans normalt.

Alla beställningar kommer att vara försäkrade för hela inköpsbeloppet och kan spåras på EMS-webbplatsen.

Alla internationella leveranser skickas via EMS Express, främst inom detaljhandeln, för grossisthandel. Vänligen klicka på "kontakta oss" för mer information.

3.We är en professionell online-återförsäljare och samarbetar med EMS expressing för långsiktig leveransorder och levererar rätt dörr till dörr. Var noga med att du är hemma när paketen är anlända.

4.All paketet skickas in i en annan låda !!

Efter att ha beställt, bekräftar pls all information speciellt din e-postadress, adress, telefonnummer och ditt fullständiga namn, så kan vi skicka produkterna till dig direkt och snabbt. Du kan också spåra din beställning online genom att klicka på "Order Tracking" "På vår hemsida!

Returpolicy

1.Vi är förpliktade till din fullständiga tillfredsställelse. Alla saker här är nära ordet här "vad du ser på vår hemsida är vad du får i 7days". Innan du har lätt att byta ut och returnera, måste du kontakta oss med returleveransadressen innan Skicka tillbaka föremålen. Alla föremål som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, även slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

2.Alla beställda varor är de rätta artiklarna du väljer här.Vi lovar dig rätt orderpaket.

3.Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser.

4.Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi mailar dig efter att du fått vår email!

utbyten

1.Vi kommer att acceptera utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order ID och vår kundservice kommer att omfatta dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, så Skulle behöva returnera dina artiklar för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.

2.Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka objekten. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slita eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returpost och för frakt och fraktkostnad för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för din egen Skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Leveransavgifter och återbetalningsavgifter är inte återbetalningsbara.

Order Avbeställning

Avbeställning av order innan beställningen har skickats. Orderavbeställning måste beställas innan beställningen har skickats. Eftersom vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter beställning, så kan vi inte alltid avbryta en beställning. Beställa efter att den har placerats. Hopp du kan förstå i denna viktiga punkt. Anmälningsförfrågningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår Returpolicy.

Vänligt meddelande: Om du inte fick ditt 10-siffriga spårningsnummer inom 3 dagar efter det att du beställde, kan din e-postserver ha sett det som spam. Vänligen kontakta oss för detaljerna.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.annasvinbar.se